Wintersport informatie Spindleruv Mlyn (algemeen)

Info

 

Spindleruv Mlyn: het grootste skigebied van Tsjechië

Spindleruv Mlyn is het populairste wintersportgebied in Tsjechië. Het ligt in het hart van het Reuzengebergte aan de oevers van de Elbe. Naast uitstekende langlaufmogelijkheden voor zowel de liefhebber van gespoorde loipes als de sportieve avonturier, biedt Spindleruv Mlyn dan ook prima skimogelijkheden die met vele moderne skiliftsystemen.

De skigebieden in Spindleryv Mlyn

De twee grootste skigebeiden (die niet met elkaar zijn verbonden) zijn Svaty Petr en Medvedin. Daarnaast zijn er tal van kleinere skigebiedjes die liggen tussen de twee voornoemde gebieden. 

  • Svaty Petr: Svaty Petr heeft een blauwe, een rode en een zwarte afdaling met lengtes van resp. 2,7 km, 2 km en 1,4 km. Er zijn 3 stoeltjesliften, waarvan één splinternieuwe.
  • Skigebied Misecky-Medvedin: Skigebied Misecky-Medvedin heeft eveneens drie afdalingen, een blauwe, een rode en een zwarte met lengtes van resp. 3,7 km, 2,3 km en 2,1 km. Het skigebied Medvedin is ook bereikbaar vanaf de richting Vitkovice naar Horni Misecky. In Horni Misecky is een kinderskispeeltuin met diverse attracties.

Langlaufen in Spindleruv Mlyn

Voor langlaufers is Spindleruv Mlyn ideaal, met veel gespoorde loipes (85 km), maar ook mogelijkheden voor schitterende tochten over de bergkam. 

Skiverhuur in Spindleruv Mlyn

Op talloze plekken verhuur van ski- en snowboard materiaal, ski-service.

Andere faciliteiten in Spindleruv Mlyn

  • Aquapark!
  • Saunabezoek kan in één van de vele sauna’s die het dorp rijk is.
  • In het gezellige centrum is een groot aanbod aan eetgelegenheden, een pinautomaat, een cocktailbar, cafeetjes en disco’s.
  • Sleebaan: 4 km lang, 3 meter breed, bereikbaar met een speciale bus.
  • Arrensledetochten.

Google Kaart

   

Pistes (kaart)

 

 

Pistes (overzicht)

 Kies een van de skigebieden in Spindleruv Mlyn in het menu links voor een een overzicht van dat skigebied in  Spindleruv Mlyn.  

 

Foto's

Uw tekst...

Verblijf

 

Zoek je verblijf in het Reuzengebergte?

Bezoek dan eens de website van UpHill Travel (lid SGR).

  • Kleinschalig reisbureau met ruimte voor persoonlijke service en aandacht. Als sinds 1992 actief in Tsjechië. 

Wintersport Tsjechië met Uphill Vakantiehuizen, dé Reuzengebergte-specialist